​Kontakt os på:
51 20 99 10

​OMBYG

Er familien blevet større, eller er børnene flyttet hjemmefra? Er der sket forandringer på kontoret eller i kommunen, som kræver en ombygning? Hos RS Totalbyg klarer vi alle typer opgaver – store som små.

Vi er et lille firma med dygtige medarbejdere, der har været mange år i branchen. Når du kontakter os, får du fat på Rene, som er indehaver, og som selv er med ude på alle opgaver. Du er med andre ord sikker på et godt forløb, hvor du bliver lyttet til, og hvor ingen vigtige elementer bliver glemt.

Du er i centrum

Hos RS Totalbyg er du i centrum. Din tilfredshed er altafgørende, og det gælder ved alle opgavetyper.

Ønsker du ikke besværet med at finde håndværkere inden for de forskellige faggrupper selv, og vil du undgå at stå for koordinering m.v., anbefaler vi, at du lader os være tovholder. Vi anvender enten vores egne håndværkere eller dine, hvis du har specifikke præferencer.

Kontakt os på telefon 51 20 99 10 eller på mail rs.totalbyg@ollerupmail.dk for et uforpligtende tilbud. 

Hvem er vi

RS Totalbyg ApS

Svendborgvej 41

5762 Vester Skerninge

Telefon: 51 20 99 10

E-Mail: rs.totalbyg@ollerupmail.dk

Medlem af

Ring mig op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.