​Kontakt os på:
51 20 99 10

Vi varetager byggeprojekter i totalentreprise

Står du over et omfattende byggeprojekt, er der mange ting, du skal holde styr på. 

Hvordan skal bebyggelsen være, hvem skal tages med på projektet, og hvad med koordinering og overholdelse af tidsplaner?

Alt dette kan du være fri for, hvis du lader RS Totalbyg være tovholder. Med over 40 års erfaring inden for totalentreprise kan vi sørge for, at alt forløber, som det skal gennem hele processen. Vi tager naturligvis ingen vigtige beslutninger, som du ikke har godkendt.

Vi tilbyder totalentreprise for private såvel som erhvervskunder i områderne omkring Ringe, Svendborg og Faaborg, og det kan være alt lige fra renovering og istandsættelse af et badeværelse til et helt nyt byggeri. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris, uanset opgavens omfang.

Vi har dygtige samarbejdspartnere

Vi har gennem en årrække benyttet de samme dygtige samarbejdspartnere, som lægger lige så stor vægt på kvalitet som os selv. Det betyder, at vi kender dem godt og kan sikre en mere effektiv proces. Det er alt fra arkitekter til malere og VVS-installatører. Har du håndværkere selv, som du ønsker at benytte, er det selvfølgelig dem, vi benytter.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på totalentreprise

Skal du bruge en totalentreprenør til dit byggeprojekt, skal du bare kontakte os.

Ring og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig på telefon: 51 20 99 10 eller skriv til vores e-mail: rs.totalbyg@ollerupmail.dk.

Hvem er vi

RS Totalbyg ApS

Svendborgvej 41

5762 Vester Skerninge

Telefon: 51 20 99 10

E-Mail: rs.totalbyg@ollerupmail.dk

Medlem af

Ring mig op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.