​Kontakt os på:
51 20 99 10

Køkkenrenovering og renovering af badeværelse

Køkkenet og badeværelset er to af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, de er bygget med fokus på funktionalitet og komfort, samt at de har en pæn æstetisk finish.

Drømmer du om en køkkenrenovering eller et nyt badeværelse, kan vi hos RS Totalbyg hjælpe. Vi har 40 års erfaring og har både private kunder og erhvervskunder i områderne omkring Svendborg, Ringe, Faaborg og omegn.

Vi bygger efter din stil

Hvad enten du er til noget helt stilrent eller et mere sprudlende look, kan vi være behjælpelige. Vi tænker alle aspekter ind, så du er sikker på at få den køkkenrenovering eller badeværelsesrenovering, der matcher dig bedst.

Eksempelvis er det heller ikke ligegyldigt, om det er køkken og bad til et par eller til en hel familie. Her kan vi bistå med gode råd fra start til slut – naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi har et godt samarbejde med HTH Køkkener, men har du en foretrukken leverandør, er det selvfølgelig den virksomhed, vi benytter. Du kan også selv stå for køb af køkkenet eller badeværelset, hvor vi så sørger for montering efterfølgende.

Få foretaget en køkkenrenovering i totalentreprise

Hos RS Totalbyg står vi gerne for totalentreprisen, så du ikke selv skal ud og have fat i alle de nødvendige håndværkere i forbindelse med en køkkenrenovering eller et nyt badeværelse. Med én tovholder er du sikker på, projektet kommer sikkert i land til tiden.

Hvad koster renovering af køkken?

Vores priser på køkkenrenovering afhænger i høj grad om, hvor omfattende en renovering der er tale om. 

Skal vi eksempelvis blot montere nye køkkenlåger eller foretage en renovering af køkkenlåger, eller er der tale om montering af et helt nyt køkken? I så fald er der stor prisforskel på de enkelte køkkenmodeller, materialevalg m.m.

Vi anbefaler dig derfor at kontakte os på telefon: 51 20 99 10 eller e-mail: rs.totalbyg@ollerupmail.dk, hvis du ønsker en konkret pris. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hvem er vi

RS Totalbyg ApS

Svendborgvej 41

5762 Vester Skerninge

Telefon: 51 20 99 10

E-Mail: rs.totalbyg@ollerupmail.dk

Medlem af

Ring mig op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.