Nye lækre vinduer

Vi leverer og monterer alle former:
• Træ/Alu
• Plast
• Træ
• Stål

Køkken & bad

Taget skal stå model til meget gennem sin levetid. Vejr og vind slider på det, og derfor er det vigtigt, man får udbedret eventuelle småskader i tide, så de ikke når at udvikle sig. 

​I uheldige tilfælde er der måske allerede kommet en større skade på taget, som skal håndteres, eller du går med tanker om at få et helt nyt tag.

I alle henseender kan vi være behjælpelige, og vi giver naturligvis gerne professionel vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning i dit tilfælde.

​Over 30 år i branchen

Vi har over 30 års erfaring og har derfor set lidt af hvert gennem tiden. Derfor ved vi også, hvordan opgaverne klares bedst muligt med henblik på længst mulig holdbarhed.

Vi ligger stor vægt på kvalitet og på at give vores kunder en løsning, der holder i rigtig mange år. Derfor går du aldrig galt i byen, når du lader RS Totalbyg stå for tagarbejdet.

​Kontakt os

Vi klarer stort set alle former for tag. Ring blot til os på telefon 51 20 99 10 eller skriv en mail til os på rs.totalbyg@ollerupmail.dk, så vi kan tage en snak om dit forestående projekt.