Nye lækre vinduer

Vi leverer og monterer alle former:
• Træ/Alu
• Plast
• Træ
• Stål

Hvem er vi

​Vi er et byggefirma, der udfører alt inden for byggeri for private, erhverv og offentlige instanser. Vi står også gerne for totalentreprisen. 

RS Totalbyg blev etableret i 2007 og har i dag flere dygtige og erfarne ansatte, som altid er klar til at servicere kunderne.

Kvalitet og service

Vores nøgleord er kvalitet og service, og det er to meget vigtige faktorer, vi ikke går på kompromis med. Derudover har vi naturligvis altid konkurrencedygtige priser.

Når du vælger os, kan du være sikker på, alt er i orden. Vi leverer langtidsholdbare resultater, og det tror vi også, er en af grundene til, at vores kunder ofte bestiller os til nye projekter.

Hos os er kunden altid i centrum

Hvad enten det er tilbyg, nybyg, ombyg, store og små renoveringer eller reparationsarbejde, kan vi stå til rådighed. Alle opgaver udføres med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

Hos RS Totalbyg tilbyder vi også energivejledning, energiløsninger og energirenoveringer.

​Vi lægger stor vægt på at holde os ajour med den seneste udvikling inden for byggeri og energi, ligesom vi har et tæt samarbejde med de bedste leverandører på markedet.

Vores arbejde er omfattet af Byg Garanti.

Skal du bygge om eller bygge nyt? Drømmer du om et hjem med gode løsninger? Har du brug for en snak om dit projekt, nye ideer og professionel sparring uden, at det koster en formue? 

​Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 51 20 99 10 eller på mail rs.totalbyg@ollerupmail.dk

​Vi glæder os til at høre fra dig.